CYPRUS BROADBAND FORUM

Welcome, Guest. Please login or register.

 
advanced search
june 23 2018 01:41am

CABLENET: 5MBPS FOR €39, 10MBPS FOR €69

Pages: [1] 2 3
Print
Topic: Cablenet: 5Mbps for €39, 10Mbps for €69  (Read 48138 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Admin
Guest
« on: July 09 2009 01:40PM »

From the beginning of this month Cablenet has upgraded its packages by offering faster internet connection speed at the same price.

The 2Mbps Internet connection is upgraded to 5Mbps and the 4Mbps internet connection is upgraded to 10Mbps.

This makes Cablenet easily the first broadband choice for the (limited) areas where the service is available.
Logged
efrem
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 353



View Profile WWW
« Reply #1 on: July 10 2009 12:25PM »

while implementing Dosic 2.0 from Cablenet has offered me 5Mbps which in peak times i get 700KBps. while other ISP double their lousy speeds to an average of the lowest speed cablenet has to offer before their upgrade meaning that Cablenet is still the Leading iSP in Cyprus. On the other hand though Rogers in canada which is a cable provider like Cablenet rolls out 50Mbps DOCSIS 3.0 service with free 802.11n router showing the possibilities over cable. Imagine that speeds
Logged

PC PLAYGROUND- www.pc-playground.net
surfer
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 51


View Profile
« Reply #2 on: July 10 2009 02:41PM »

while implementing Dosic 2.0 from Cablenet has offered me 5Mbps which in peak times i get 700KBps. while other ISP double their lousy speeds to an average of the lowest speed cablenet has to offer before their upgrade meaning that Cablenet is still the Leading iSP in Cyprus. On the other hand though Rogers in canada which is a cable provider like Cablenet rolls out 50Mbps DOCSIS 3.0 service with free 802.11n router showing the possibilities over cable. Imagine that speeds

Hi Efrem

I can assure you that Docsis 3.0 will be available from Cablenet very soon, for sure before the end of the year
Logged
efrem
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 353



View Profile WWW
« Reply #3 on: July 12 2009 11:41AM »

woow !!! Impressive!!!  but don't you need Docsis 3.0 cable modems for that? I know that can not be done from a software/firmware upgrade
Logged

PC PLAYGROUND- www.pc-playground.net
surfer
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 51


View Profile
« Reply #4 on: July 12 2009 12:27PM »

woow !!! Impressive!!!  but don't you need Docsis 3.0 cable modems for that? I know that can not be done from a software/firmware upgrade

Yes this is correct. Docsis 3.0 modems are needed in order to deliver services with download speeds greater than 50mbit. Otherwise, existing modems will register on a Docsis3.0 service in docsis2.0 mode (backwards compatibility).
Logged
georget
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 158


View Profile
« Reply #5 on: July 12 2009 01:43PM »

Hi Guys!
I called Cablenet twice because i want to make a connection with them and i cant have a straight answer from them when they will be able to connect me with there service. They said that there is a cable in my area but is not yet be active and they don’t know when it will be. I asked if I can go to their office and make a subscription now, they said no. Huh
They put their cable outside my house more than a month ago. Anyone knows how long it takes for them to get the cables active?
I cant wait!!!!!!
Logged

efrem
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 353



View Profile WWW
« Reply #6 on: July 13 2009 05:29AM »

so we can expect new CM's by the end of the year?
Logged

PC PLAYGROUND- www.pc-playground.net
surfer
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 51


View Profile
« Reply #7 on: July 13 2009 07:38AM »

so we can expect new CM's by the end of the year?

Yes, if you subscribe to a 50mbit service Smiley
Logged
georget
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 158


View Profile
« Reply #8 on: July 13 2009 07:43AM »

Hi Guys!
I called Cablenet twice because i want to make a connection with them and i cant have a straight answer from them when they will be able to connect me with there service. They said that there is a cable in my area but is not yet be active and they don’t know when it will be. I asked if I can go to their office and make a subscription now, they said no. Huh
They put their cable outside my house more than a month ago. Anyone knows how long it takes for them to get the cables active?
I cant wait!!!!!!


Anyone??? Smiley
Logged

surfer
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 51


View Profile
« Reply #9 on: July 13 2009 07:50AM »

Anyone??? Smiley

Check your PM
Logged
georget
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 158


View Profile
« Reply #10 on: July 13 2009 08:01AM »


OK Thanks!
Logged

efrem
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 353



View Profile WWW
« Reply #11 on: July 13 2009 03:34PM »

georget did cablenet roll out new HD recivers?>
Logged

PC PLAYGROUND- www.pc-playground.net
georget
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 158


View Profile
« Reply #12 on: July 13 2009 06:04PM »

I have no idea.
I hope I will find out soon!  Smiley
Logged

efrem
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 353



View Profile WWW
« Reply #13 on: July 14 2009 07:00AM »

kati nea recivers pire to mati mou proxthes p pira na plirwsw.
Logged

PC PLAYGROUND- www.pc-playground.net
efrem
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 353



View Profile WWW
« Reply #14 on: August 26 2009 07:14AM »

From the First of October Cablenet would charge for the HD Channels the fee of....  6 Euros  . Good deal...
Logged

PC PLAYGROUND- www.pc-playground.net
Pages: [1] 2 3
Print

Cyprus Broadband Forum » Cyprus Broadband News

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC