CYPRUS BROADBAND FORUM

Welcome, Guest. Please login or register.

advanced search
may 18 2012 04:28am

CABLENET REVIEWS

Poll
Question: Your rating for Cablenet
1 Star - Avoid - 19 (31.7%)
2 Stars - Not Recommended - 10 (16.7%)
3 Stars - Okay - 7 (11.7%)
4 Stars - Good - 8 (13.3%)
5 Stars - Excellent - 16 (26.7%)
Total Voters: 59

Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 46
Print
Topic: Cablenet Reviews  (Read 87123 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
washor
Full Member

View Profile
« Reply #300 on: September 11 2010 01:59PM »

ok en itan tpt telika, mono mia ora kratise. piso sta 10 mbit
kala diladi me posa katevazei? kai apo servers pros eksw?
pissa
Newbie
*

View Profile
« Reply #301 on: September 11 2010 02:17PM »

srry akiro to proigoumeno. twra en tarasei pale. esastike gia kanena 20lepto.
st3lios
Newbie
*

View Profile WWW
« Reply #302 on: September 11 2010 03:35PM »

..egw ime amathis den ta kserw afta ta latency pou les..kserw omws oti sto israil tourkia kai ellada den tous isiosan tis gammes tou fiber optics kai ekinouns zaves ine kai omws exoun psiles taxitites kai xamila ping..

dekyprio,
milas gia xamila pings
Ennoeis network pings , dilagi apotelesma apo p.x ping www.yahoo.com .i game pings . Giati den nomizw na einai akrivos to idio prama.
To game ping ( diladi ti vlepeis stin o8oni tou game sou ) e3artate apo to network latency , Frame per second, to athropoui pou paizeis , to realm, o server kai den 3ero ti allo. Toulaxiston sto WOW etsi nomizw einai .
Aplos tropos na elekseis..
Tin wra pou eshis psilo game ping , kame ping to game server (ping gameserver-ip).
Ta dkio noumera den tha einai ta idia. To extra ping einai apo to game server kai meta.

Allo...
osi exete arges taxutites me ti Cablenet , peite mas an to connection sas einai ADSL .i cable . Tze perioxi ...
Na 3eroume na men metakomisoume tsame Smiley
netguy
Newbie
*

View Profile
« Reply #303 on: September 11 2010 05:22PM »

Re, men laleite kouventes apla yia na pite. 60MS pou ellada mish.

http://www.wolframalpha.com/input/?i=Athens+to+New+York

37ms ONE way, diladi 74ms RTT (ping) in a straight line. APOKLIETE na eshei 60ms i ellada me tin ameriki.

Episis, an katevazete ta antera sas, en logiko na sas ppaliasoun. An katevazei o kathenas oulli mera 10Mbit/sec shionota, enna prepei na gorasoun 1TB/sec capacity me to exoteriko.
dekyprio
Newbie
*

View Profile
« Reply #304 on: September 11 2010 10:06PM »

telika kapou arxisame na simfonoume re netguy..loipon egw exw 5mgb me cablenet kai 2mgb me cyta..cable connection me cablenet..pezw sto second life.(secondlife.com).diladi doulefko sto game .kanw avantars outfits etc.ta servers ine san francisco.to game ping ine 290 me 320 kai me cablenet kai me cyta.kai sas lew den exi sxesi to ping ean tin idia ora katevazis apo hotfile h torrent.to edokimasa.to idio ping mas dinh..tora apo ellada kai tourkia kai israil exoune 130 me 160 game ping sto second life..dioti exw pollous filous mesa sto game afto kai ta leme..dokimasa to pingtest to san francisco apo kypro kai dini to idio kai me prime cyta kai cablenet..omws apo afto to tool:http://noc.thunderworx.net/cgi-bin/public/ping.pl?target=secondlife.com dinh 185 h primetell.den kserw ti na pistepsw.ean kapios filos exi primetell kai kani download to second life mpori na mas pi..ine on line game to sl..tora oso gia to bandwidth .NAI ean oloi katevazoume me 10mgb den menh tipota..omws pws mpori kapios na poulai kati pou den exi..dioti afto kani h cablenet tora..poulai se mas kati pou den exi.den exi bandwidth na mas kalipsi kai omws mas poulai kai mas perni ta lefta apo allous gia 5mgb kai allous gia 10 mgb
netguy
Newbie
*

View Profile
« Reply #305 on: September 12 2010 12:38AM »

Dosmou to IP na to kamw Ping pou agglia

E ma i fasi en sou poula 5Mbit/10Mbit dedicated. Poula sou 5mbit/10Mbit home connection. An stis wres aixmeis en oulloi panw kai katevazoun averta, enna kopsoun tous heavy-downloaders.

Stin agglia exoume usage marks. 100GB ton mina, an ta peraseis kamnoun limit to connection sou during peak-times apo 20Mbit sta 1Mbit.
dekyprio
Newbie
*

View Profile
« Reply #306 on: September 12 2010 01:23AM »

216.82.43.145:13000 kai to allon ine 216.82.5.45 dokimase kai pes mou pls .omws ime sigouros oti den tha ypervennh ta 170 ms..pou agglia..
oso gia to allon egw simfonw apolita as mas valoun kai emas (usage marks)toulaxiston ena kseroume..na mou pi kyrie poulosou afto to package .touton ine fix package ..take it or leave it..re padia diladi sovaromiloume tora???
exi 17 meres pou den exoume internet kai sinexizh akoma kai den mporoun na to ftiaksoun...alloi se 10 meres stinnoune olokliron ISP apo arxis.kai egw ime anaggasmenos na exw dyo ISP gia na vgalw to psomi mou..ixa 10mgb me cablenet kai oudepote kseperase ta 200k ..me 5mgb doulevi kalitera piannh mexri kai 580k.kala milame otan douleve .tora den doulevi tipota

washor
Full Member

View Profile
« Reply #307 on: September 12 2010 04:05AM »

i ellada apo europi me mia forthnet 24 mbit exei 40-50 ms maximum testarismena apo ameriki den ime sigouros alla gia europi 100% kai allo se straight lines kai allo na perna apo allous 1000 topous kai meta na kataligei se mas
netguy
Newbie
*

View Profile
« Reply #308 on: September 12 2010 11:44AM »

Ellada <-> EU 40-50ms einai logika noumera. Alla men xexnas oi ellada exei epigies sindeseis, kai oxi meso thalassas (glitoneis repeaters, boosters ktl pou ola prosthetoun sto latency).

Akoma, as min xexnoume oti mono to Minerva tis Cytas erxete "apefthias" stin Kipro, ta alla ypovrixia sistimata pane meso Aigiptou kai Israel. Ara i Kipros tha prepei na paei Israel prota kai meta se opiousdipote allous diethnis proorismous (prosthetontas pali sto latency).

Des kai edw: http://www.mednautilus.com/UserFiles/File/map_big.jpg

Touto en to diktio tou med-nautilus pou ypostirizei kirios tin kipro. Katalaveneis aman deis tes apostaseis, oti den einai efthies, kai kamia fora pan pou giro yia na ftasoun se mia evropaiki poli pou inai Hub (eg. London, Amsterdam, Frankfurt).

dekyprio: To IP pou mou edoses apo UK, Sky broadband:

--- 216.82.5.145 ping statistics ---
6 packets transmitted, 6 packets received, 0.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 141.550/142.589/143.791/0.667 ms
washor
Full Member

View Profile
« Reply #309 on: September 13 2010 03:54AM »

vsk perna pou pollous prorismous opo kai poli sosta ipes alla tr i primetel exei ping 60 apo europi pou einai ikanopihtiko epanalamvano den exw kati me tin cablenet ime sindromitis cablenet.den ksr an tha figw alla ama en ftiaksoun to net pou mena en thoroun selini!to erotima ine epidei h frankfourti ine pio konta apo agleia kai ekei exoun diktia optikon inon pou enononte oloi ekei stin europi apeutheias.isos na pesei to latency se kati kalitero.esi ti pisteveis?
Bob
Newbie
*

View Profile
« Reply #310 on: September 14 2010 10:14AM »

It seems CableNet is testing double speeds Smiley
pissa
Newbie
*

View Profile
« Reply #311 on: September 14 2010 01:00PM »

yes Cheesy I've also seen my speed double to 20mbit at some point Cheesy Wasn't permanent though.
georget
Full Member

View Profile
« Reply #312 on: September 14 2010 10:26PM »

That’s bad news.
If cablenet announce double speeds it means that probably will get more users. Sad

falconcy
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #313 on: September 15 2010 01:11AM »

The only new subscribers they will get are the ones who live in apartment blocks that already have Cablenet in the building or who live in houses in areas already served by them.

Hopefully if they are allowed to go up to 20Mbit then Cyta will be allowed to go up to 12 Mbit ;-)
koullis
Full Member

View Profile
« Reply #314 on: September 15 2010 01:51AM »

na kamun 10 je 20mbit je na tus lipsi to traffic pale:P mono i cyta prepi na perasi pou ton rithmisti? oi alloi kamnun oti thelun?
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 46
Print

Cyprus Broadband Forum » ISP Reviews

Jump to: