CYPRUS BROADBAND FORUM

Welcome, Guest. Please login or register.

advanced search
may 11 2026 09:52pm

CABLENET REVIEWS

Poll
Question: Your rating for Cablenet
1 Star - Avoid - 18 (29.5%)
2 Stars - Not Recommended - 11 (18%)
3 Stars - Okay - 7 (11.5%)
4 Stars - Good - 8 (13.1%)
5 Stars - Excellent - 17 (27.9%)
Total Voters: 60

Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 48
Print
Topic: Cablenet Reviews  (Read 552161 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
washor
Full Member

View Profile
« Reply #480 on: October 22 2010 05:19am »

o ai vasilis erxete aurio kante ipomoni allios tha ton skotosw me ta idia mou ta xeria muahahha.btw o gitonas edw pera exei primetel 4ara kai me to turbo line p exoun p sas eipa pernei 6-7.alla to skeftomai poli giati opos kai na xei to cable einai cable.aurio tha exoume 25 dekembriou!

@dekyprio esi pou pas?ama fieis apo cablenet?ipegrapses mazi tous?
« Last Edit: October 22 2010 05:22am by washor » Logged
tmcgr
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #481 on: October 22 2010 06:19am »

o ai vasilis erxete aurio kante ipomoni allios tha ton skotosw me ta idia mou ta xeria muahahha.btw o gitonas edw pera exei primetel 4ara kai me to turbo line p exoun p sas eipa pernei 6-7.alla to skeftomai poli giati opos kai na xei to cable einai cable.aurio tha exoume 25 dekembriou!

@dekyprio esi pou pas?ama fieis apo cablenet?ipegrapses mazi tous?

Re washor....ma giati den fevgis....tha glitouse me B/W...

alithia tin einai i turbo line? kai pes mou ean thes ta ofeli mias cable , mias dsl kai mias turbo sindesis opos episis ti kako yparxei...

gia tin enimerosi sou.... sinithos o agios vasilis erxete protoxronia. xristougena einai i genisi to xristou
dekyprio
Newbie
*

View Profile
« Reply #482 on: October 22 2010 08:42am »

egw apla klevw apo tous geitones wifi mexri na feroune to mialo tous aftoi  h malakes cablenet kai primetell..stamatisa apo cablenet arxes tou octovmri kai perimenw na kani h primetell to sosto vima kai na pari olous tous pelates tis cablenet kai pollous apo cyta..omws ti symenh cable?? ama den ine fiber optics.afto tis cablenet ine to idio me tis cyta.diladi tis cyta ti ine ?? wifi??:kai afto cable ine.ola me modem doulevoune..esis pou minate stin cablenet tha to dite .me mia anavathmisi twn 2.5giga kai vazontas tin LTV stin platforma tis h cablenet pou kai afth the kani internet den tha dite potes sas taxitites sostes kai oute bandwith kai low pings
washor
Full Member

View Profile
« Reply #483 on: October 22 2010 10:59am »

kita file tmcgr to cable den ine optiki opos merikoi nomizoun to cable mporei na metaferei pio megales taxitites kai den pezei rolo i apostasi kai ama o paroxeas ine entaksi se themata texnika einai teleio,omos to mirazese me tous gitones giauto kai autoi oi malakes tis gayblenet prepei na feroun arketo bandwidth gia na min exoun ta provlimata auta.eno to adsl den to mirazese me kanena gitona,pio mikres taxitites kai prepei na ise konta apo to exchange gia na perneis tes aparetites taxitites kai na eisai entaksi xoris kanena provlima.auta einai lipon

turbo line:
auto to onomazei etsi i primetel apla epd iparxei eleuthero bandwidth sxedon tis perissoteres ores tis meras sto afinun eleuthero mexri kai 2-3 mbps parapano apoti pleroneis.auta Grin

to thema einai pos oi cable ta exei kanei skata,kai pali 5 gbps den arkoune sinexeia pernoun kosmo kai meta apo 5 mines pali ta idia tha exoume.eimai apo tote p anniksane 3-4 xronia sindromitis den thimame kai kathe xrono pros to telos ta idia exoume ase pou tous pernei kai 3 mines kai kapies fores.
axxilleas
Newbie
*

View Profile
« Reply #484 on: October 22 2010 02:45pm »

Ego elisa to thema, agorasa mia antenna wireless pou piani makria je o anthropos p m tin epoulise kseri je spazi kodikus tis cytas je edoke mu 4 keys pou piano kalo sima, esistisa ton se ena parea mou je eginike i dulia tou Smiley otan kopi tis cablenet enonume kai exo internet apo aftus!!!
washor
Full Member

View Profile
« Reply #485 on: October 23 2010 02:10am »

paithkia telika oute i primtel exei ipothesi.piannw simera tilefono na m poun an ipostirizete auto to turbo +2 kai mou lene ine mono gia ifistamenous sindromites 2-3 xronia.lalei m en mporeite na piasete 2 prosfores mazi.39 euro einai gia 2 mbps kai pernete tin prosfora ths dorean anavathmiseis apo 2 sta 4mbps.dld ta 39 euro gia ta 4 mbps einai kai prosfora!cablenet sasta gliora!
panathas13
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #486 on: October 23 2010 02:42am »

e kala re washor eipamen alla oi na tous gamisoumen 8emas.

washor
Full Member

View Profile
« Reply #487 on: October 23 2010 02:56am »

Roll Eyes ::)e ti allo na kamumen re file?
NickCY
Newbie
*

View Profile
« Reply #488 on: October 23 2010 03:27am »

File axillea se parakalo pes mas kai emas parapano plirofories gia aftin tin antenna.  Mipos einai antenna Yagi?  Pou mporoume na tin promitheftoume?  Dose mas to tilefono tou kiriou pou anaferes please.

Efharisto,
Nikolas
axxilleas
Newbie
*

View Profile
« Reply #489 on: October 23 2010 05:20am »

Paidia opoios theli na exi extra reserva internet perni tin antenna perni kai kapious kodikus k exi to kefali tou isixo, opoios theli mpori na stili email sto cyelectronis@live.com
efrem
Sr. Member

View Profile WWW
« Reply #490 on: October 23 2010 08:11am »

Egw eimai arketa euxaristimenos apo to ipotithemeno upgrade. 450-600KBps ta aggizw otan katevazw apo Rapidshare, netload tautoxrona

PC PLAYGROUND- www.pc-playground.net
washor
Full Member

View Profile
« Reply #491 on: October 23 2010 08:19am »

stin perioxi sou mporei rota mas jai emas pou katevazoume me 50 xoris idm kai me idm rapidshare dld 400-500 to poli jai tes nixtes peftei akoma polla pio katw.omos ama valw to proxy tous pianw 725.file efrem an mporeis kame ena ping sto google kai ena sto yahoo.
axxilleas
Newbie
*

View Profile
« Reply #492 on: October 23 2010 10:50am »

Boris se parakalo na m pis pos valis proxy?
washor
Full Member

View Profile
« Reply #493 on: October 23 2010 10:59am »

proxy.wavespeed.net port 80 paeis sto ie i sto browser pou xrisimopias kalitera piene p explorer na men pedeufkese tools>internet options>connections>lan settings>proxy server kame to tick kai vale ta stixeia mesa.
axxilleas
Newbie
*

View Profile
« Reply #494 on: October 23 2010 11:25am »

ta exo vali, k sto explorer k sto idm, alla den exo katalavi kapia diafora, efxaristo pantos!
Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 48
Print

Cyprus Broadband Forum » ISP Reviews

Jump to: