CYPRUS BROADBAND FORUM

Welcome, Guest. Please login or register.

advanced search
june 25 2025 06:52am

Ευρυζωνικό Διαδίκτυο : Δικαιώματα καταναλωτη?

Pages: [1]
Print
Topic: Ευρυζωνικό Διαδίκτυο : Δικαιώματα καταναλωτη?  (Read 5417 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mushroom
Newbie
*

View Profile
« on: November 30 2010 03:34pm »

Καλησπέρα
Έχω μια ερώτηση περισσοτερο νομική, ίσως όμως κάποιος είναι σε θέση να μου απαντήσει.
Μένω στην επαρχία Λευκωσίας και παρέχεται κάλυψη διαδικτίου από τις εταιρείες Cytanet και Primetel.Τρίτη εταιρεία η Cablenet παρέχει υπηρεσίες σε μικρό αριθμό οδών στη περιοχή μου.
Σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σπίτι μου υπάρχει remote Dslam.Παρόλα αυτά η μέγιστη ταχύτητα που παρέχεται είναι τα 4Mbps από τις 2 πρώτες εταιρείες.Έχω συνδεθεί με τη Primetel η οποία διαφήμιζε ταχύτητες μέχρι 8Mbps.Δυστυχώς όμως μετά μου ανέφεραν ότι στη περιοχή μου μπόρουν να καλύψουν μέχρι τα  4Mbps και κάτι λιγότερο.
Τώρα διαβάζω για ταχύτητες πέραν των 20Mbps από Primetel και Cablenet και οι οποίες να μήν μπορούν να εφαρμοστούν στη δική μου τηλεφωνική γραμμή λόγω μή κάλυψης δικτύου.
Ποιά δοκαιώματα έχουμε σαν καταναλωτές ? Δεν είναι υπόχρεοι οι παροχείς να παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες?
Υπάρχει κάποια αρχή όπου μπόρει να γίνει κάποια καταγγελία?

koullis
Full Member

View Profile
« Reply #1 on: December 01 2010 08:45am »

to kalitero pou boris na kanis ine na tus tilefonisis kai na rotisis ean exun sxedio na epektinun tin egkatastasi tus stin perioxi su sintoma...gia na kalipsun oli ti kipro xriazonte lefta kai xronos, bori na exun texnika provlimata me perioxes..logika 8a exun protereotita kapies perioxes kai meta oi ipolipes...den nomizo na exipiretisi se tpt kapia kataggelia apo ti stigmi pou den exis dokimasi tin ipiresia alla 8a boruses na rotisis...
Pages: [1]
Print

Cyprus Broadband Forum » General Broadband Discussion

Jump to: