CYPRUS BROADBAND FORUM

Welcome, Guest. Please login or register.

advanced search
june 25 2025 04:06am

CYTA Τιμές

Pages: [1] 2
Print
Topic: Cyta Τιμές  (Read 23167 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
retrem
Newbie
*

View Profile
« on: February 23 2011 09:54am »

Γεια χαρά σε όλους. Θα μετακομίσω σε λίγο καιρό στην Κύπρο λόγ δουλειάς και ψάχνω ISP. Κοίταξα τη Cyta , που υπάρχει και στην Ελλάδα και διαπίστωσα χαοτική διαφορά στις τιμές αλλά και στην υπηρεσία. Πιο συγκεκριμένα ενώ στην Ελλάδα διατίθεται πακέτο double play με απεριόριστην τηλεφωνία και 24ΜΒ internet στην Κύπρο το μέγιστο έυρος είναι τα 12ΜΒ και απεριόριστα τηλέφωνα δεν υπάρχουν (όριο μέχρι 350 λεπτά / 9 ευρώ έξτρα). Ως εδω λες δεν πειράζει αλλά μόλις δεις τις τιμές το πράγμα γίνεται τραγελαφικό. Η τιμή στην Ελλάδα είναι 38 ευρώ ενώ στην Κύπρο πάνω από 100. Επίσης με αυτά τα 38 ευρώ στην Ελλάδα έχει δωρεάν διεθνείς κλήσεις προς 38 χώρες ενώ στην Κύπρο καθόλου. Υπάρχει κάποια λογική σε αυτό ή απλά η cyta χτυπάει σαν μονοπώλιο. Μήπως θα πρέπει σιγά σιγά να δουν και τις τιμές τους και εκεί, γιατί εδώ στην Ελλάδα το παίζουν η πιο φιλική και χαρούμενη εταιρεία.
st3lios
Newbie
*

View Profile WWW
« Reply #1 on: February 23 2011 12:14pm »

Γεια χαρά σε όλους. Θα μετακομίσω σε λίγο καιρό στην Κύπρο λόγ δουλειάς και ψάχνω ISP. Κοίταξα τη Cyta , που υπάρχει και στην Ελλάδα και διαπίστωσα χαοτική διαφορά στις τιμές αλλά και στην υπηρεσία. Πιο συγκεκριμένα ενώ στην Ελλάδα διατίθεται πακέτο double play με απεριόριστην τηλεφωνία και 24ΜΒ internet στην Κύπρο το μέγιστο έυρος είναι τα 12ΜΒ και απεριόριστα τηλέφωνα δεν υπάρχουν (όριο μέχρι 350 λεπτά / 9 ευρώ έξτρα). Ως εδω λες δεν πειράζει αλλά μόλις δεις τις τιμές το πράγμα γίνεται τραγελαφικό. Η τιμή στην Ελλάδα είναι 38 ευρώ ενώ στην Κύπρο πάνω από 100. Επίσης με αυτά τα 38 ευρώ στην Ελλάδα έχει δωρεάν διεθνείς κλήσεις προς 38 χώρες ενώ στην Κύπρο καθόλου. Υπάρχει κάποια λογική σε αυτό ή απλά η cyta χτυπάει σαν μονοπώλιο. Μήπως θα πρέπει σιγά σιγά να δουν και τις τιμές τους και εκεί, γιατί εδώ στην Ελλάδα το παίζουν η πιο φιλική και χαρούμενη εταιρεία.

Δες
http://www.cyprusbroadband.net/forum/general-broadband-discussion/cytanet-upgrade-2-t279.0.html;msg2294#msg2294

Ναι και στην Ελλαδα η CYTA κανει τα ιδια παραπονα που κανουν οι αλλοι παροοχοι στην Κυπρο. Ζητα αλλαγες δηλαδη απο Ρυμιστη για να εξαπλωθη και να μπορει να πωληση σε περισσοτερους πελατες.
Smiley
koullis
Full Member

View Profile
« Reply #2 on: February 23 2011 12:45pm »

alo elada alo kipros...stin elada  edose aftes tis times gia na bori na sinagonisti ke edose 24mbps giati afto exun i aloi isp...edo tora arxise na iparxi antagonismos kai i rithmistiki ipiresia tus krata piso se sxesi me tus alous stis times kai sta paketa gia na boresun na parun perisotero meridio stin agora oi ipolipoi...tora an thelis kali ipiresia kai support vale cyta...an thelis na 'glitosis' kapia xrimata pigene me alo isp
retrem
Newbie
*

View Profile
« Reply #3 on: February 24 2011 10:44am »

Σωστά όλα αυτά παιδιά οκ. ΤΟυλάχιστον στο internet να πω ότι το καταλαβαίνω (αν και πάλι έχω τις ενστάσεις μου) στις διεθνείς κλήσεις όμως. Εκεί γιατί δεν διαθέτει ένα πακέτο με κάποιο χρόνο ομιλίας. Έτσι όπως μου περιγράφεται την κατάσταση πρακτικά την cyta την βολεύει το καθεστώς να πηγαίνει έτσι.

st3lios thnx για το link.  Wink
koullis
Full Member

View Profile
« Reply #4 on: February 24 2011 12:04pm »

den gnorizo kati me tis diethnis klisis alla kata kerus mas stelun idopiisis oti ta kanun pio fthina...tora gt den exun kapio orio dorean den xerw..episis proxthes ixe mia ekpompi opu milusan gia to stathero enikio tis gramis to opio theli na miosi i cyta alla den tus afini o rithmistis pali
stefandem
Full Member

View Profile
« Reply #5 on: February 24 2011 05:46pm »

φίλε, κάνε μια δοκιμή και στην cablenet γιατί το καθεστώς cyta είναι GTP. σκέψου ότι θα χρειαστείς 117 ευρω για να βάλεις τηλεφωνική γραμμή, 16 ευρω πάγιο τηλ. γραμμής, τέλη εγκατάστασης DSL 79 ευρω (δωρεάν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου), πάγια για τη DSL κλπ

ένα αρκετά καλό πακέτο της cablenet είναι στα 42 ευρώ και παρέχει 10mbit, 40+ κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης και τηλεφωνία. δίνεις ντεπόζιτο 40 ευρω και είναι χωρίς τέλη εγκατάστασης.
www.cablenet.com.cy

το μόνο μειονέκτημα είναι αν καλύπτεται η περιοχή που θα μένεις. (γι'αυτο βρες σπίτι απ'οπου περνάει η cablenet)  Grin
« Last Edit: February 24 2011 05:48pm by stefandem » Logged
retrem
Newbie
*

View Profile
« Reply #6 on: February 25 2011 04:01am »

Ευχαριστώ πολύ. Θα τσεκάρω την cablenet και θα κοιτάξω και το θέμα της κάλυψης γιατί οι τιμές της cyta δεν υπάρχουν .
giannakis
Newbie
*

View Profile
« Reply #7 on: June 24 2011 04:02am »

Υπάρχει κάποιο πόστ για τις τιμές τις cablenet, απο ότι διάβασα
είναι φθινότερη απο την cyta.
stefandem
Full Member

View Profile
« Reply #8 on: June 24 2011 04:23am »

Υπάρχει κάποιο πόστ για τις τιμές τις cablenet, απο ότι διάβασα
είναι φθινότερη απο την cyta.
http://www.cablenet.com.cy/idiotes/
giannakis
Newbie
*

View Profile
« Reply #9 on: June 27 2011 02:50am »

39 ευρώ το double play καλό μου ακούγεται αλλά θα πρέπει λέει να περνάει απο την περιοχή μου η cablenet ?
giannakis
Newbie
*

View Profile
« Reply #10 on: June 27 2011 02:55am »

Ευχαριστώ stefanden για το link υπάρχει κάποιος σύνδεσμος
στο φορουμ για να δώ πληροφορίες και για τις υπόλοιπες εταιρίες,
τις φθηνές όχι την cyta.
stefandem
Full Member

View Profile
« Reply #11 on: June 27 2011 06:35am »

στο αριστερό μέρος της σελίδας εδώ, μπες στις κατηγορίες internet service providers
υπάρχουν τιμές αλλά δεν γνωρίζω κατα πόσο είναι ενημερωμένες.
αλλιώς googlαρε τις και μπες κατευθείαν στο site των εταιριών.
άποψη μου είναι να αποφύγεις την primetel η οποία κάνει τα πάντα για να τραβήξει πελάτες (άλλοτε έδινε τηλεόραση τσάμπα, άλλοτε λαπτοπ κλπ) και μετά έγραφε τους πελάτες στις παλιές της σαγιονάρες. (κάτι αντίστοιχο του "φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας" )

όσο για την cablenet δες καλύτερα στη σελίδα τους την κάλυψη γράφοντας τη διευθυνση σου στο πιο κάτω.
http://www.cablenet.com.cy/idiotes/diktiaki-kalipsi/
δεν ξέρω κατα πόσο σε ενδιαφέρει αλλά με επιπλέον 3 ευρώ πάγιο σου δίνει και τηλεφωνική σύνδεση (δηλαδή triple play)
giannakis
Newbie
*

View Profile
« Reply #12 on: June 28 2011 01:54am »

Μάλλον προς cablenet θα καταλήξω αφού cyta είχα στην Ελλάδα ώς φθηνότερη και δεν είμουνα ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση πελατών. Όσο για τα πολλά δώρα και εμένα με τρομάζουν σαν τακτική.
stefandem
Full Member

View Profile
« Reply #13 on: June 28 2011 05:19pm »

για να είμαι ειλικρινής η εξυπηρετηση της cyta εδω (και πάντα απο προσωπική εμπειρία) είναι η καλύτερη. αν και είχα μερικά παράπονα τελευταίως όταν διέκοψα τις συνδέσεις και εξακολουθούσαν να χρεώνουν κλπ μου επέστρεψαν όλα τα λεφτά απ'τις χρεώσεις. όταν είχα παλαιότερα 2-3 προβλήματα με τη σύνδεση και τους καλούσα Παρασκευές απόγευμα, ενώ έλεγαν οτι θα έρθει ο τεχνικός Δευτέρα, ήτανε στην πόρτα μου απ'το Σάββατο στις 9 το πρωί. Η αλήθεια να λέγεται η εξυπηρετηση ήταν άμεση.
Αν οι τιμές της cyta ήτανε οι ίδιες με της cablenet ή έστω 10-15% ακριβότερες θα έμενα 100% στη cyta
giannakis
Newbie
*

View Profile
« Reply #14 on: July 17 2011 11:47pm »

ΟΚ μπορεί να έχει καλή εξυπηρέτηση και μπορεί να
πληρώνουν οι γονείς μου για το internet αλλά με τέτοιες
τιμές θα ένιωθα κορόιδο.
Pages: [1] 2
Print

Cyprus Broadband Forum » General Broadband Discussion

Jump to: